Informasjon

Ornament

PW-festivalen som har blitt holdt i over 30år har blitt en årlig tradisjon. Og 2023 blir intet unntak. Vi er i gang med planleggingen av neste års festival og Tjodalyng Skolekorps har igjen gleden av å invitere til festival.

Festivalen avholdes 9. til 11. juni i 2023.

PW-festivalen har som mål å motivere og inspirere de yngste korpsmedlemmene ved å være en juniorkorpsfestival der spilleglede og engasjement er minst like viktig som musikalske prestasjoner.

Vi ønsker også velkommen til korps som har besetning i alle alderstrinn. Vi vet at det er en del små korps som er lite spilledyktig på grunn av liten besetning og til disse vil vi gi et spesielt tilbud. Vi setter sammen et stort festivalkorps med eget musikalsk opplegg der de deltakende korps på forhånd øver inn utvalgte nummer som de sammen framfører under festivalen. Dette har tidligere år gitt stor suksess for korpsene og vært svært positivt for musikantene.

I tillegg blir det mye lek, moro og kanskje også bading hvis været tillater det. Vi tilbringer festivaltiden i Tjodalyng, et attraktivt reisemål med et utall badeplasser og spennende strender, landlig idyll og yrende gateliv - og flest soltimer i året! Vi skal ta dere med på det beste vi kan framvise, og sammen skal vi fylle bygda og distriktet med farger, musikk og humør. Og vi skal spille i Tjodalyngs gater og ha felles avslutning med «Ja vi elsker» på Vollen i Tjodalyng. Bli med og sett preg på distriktet!

Grunnet den store prisstigning i samfunnet har vi desverre måtte justere prisen i år.

Deltakeravgiften er kr. 1650,- pr. deltaker (både musikanter, ledere, dirigenter og søsken). Deltakeravgiften dekker innkvartering, bespisning, program, medalje, festival t-skjorte og fellesarrangement som grillfest og diskotek. I tillegg betaler det enkelte korps ved påmelding en korpsavgift på kr. 2500,- som ikke tilbakebetales ved en avmelding etter 1. februar. Denne betalingen blir fakturert 1. februar.

VELKOMMEN TIL ET MINNE FOR LIVET!