Informasjon

Ornament

PW-festivalen har blitt en fast tradisjon, og Tjodalyng skolekorps har denne gangen gleden av å invitere til den 31. festivalen i rekken. Festivalen avholdes 12. til 14. juni i 2020.

PW-festivalen har som mål å motivere og inspirere de yngste korpsmedlemmene ved å være en juniorkorpsfestival der spilleglede og engasjement er minst like viktig som musikalske prestasjoner.

Vi ønsker også velkommen til korps som har besetning i alle alderstrinn. Vi vet at det er en del små korps som er lite spilledyktig på grunn av liten besetning og til disse vil vi gi et spesielt tilbud. Vi setter sammen et stort festivalkorps med eget musikalsk opplegg der de deltakende korps på forhånd øver inn utvalgte nummer som de sammen framfører under festivalen. Dette har tidligere år gitt stor suksess for korpsene og vært svært positivt for musikantene.

Lørdagen fyller vi med høyt musikkfaglig innhold tilpasset de små. Musikantene vil i gruppeøvelser få instruksjon i gehørspill av Røshnes Jazzband, et av norges ledende brass ensembler. Vi vil også ha et sett unge instruktører som de små musikantene kan se på og lære grepene fra. Og vi avslutter selvsagt med en konsert der barna får vist alt de har lært! Deretter blir det fest med grilling etterfulgt av en tema-konkurranse som tidligere har vært en god anledning for hvert enkelt korps å bli mer sammensveiset. Så avslutter vi dagen med kveldsaktiviteter til "fem på elleve".

Søndagen tilbringer vi ute i Larviksdistriktet, et attraktivt reisemål med et utall badeplasser og spennende strender, landlig idyll og yrende gateliv - og flest soltimer i året! Vi skal ta dere med på det beste vi kan framvise, og sammen skal vi fylle byen og distriktet med farger, musikk og humør. Vi skal vekke camping-gjestene tidlig søndag morgen, og før de rekker å applaudere, svømmer vi ut fra stranden! Og vi skal spille i Larviks gater og ha felles avslutning med «Ja vi elsker» i Bøkeskogen i Larvik. Bli med og sett preg på distriktet!

Deltakeravgiften er kr. 1490,- pr. deltaker (både musikanter, ledere, dirigenter og søsken). Deltakeravgiften dekker innkvartering, bespisning, program, medalje, festival t-skjorte og fellesarrangement som grillfest og diskotek. I tillegg betaler det enkelte korps ved påmelding en korpsavgift på kr. 2500,- som ikke tilbakebetales ved en eventuell senere avmelding.

VELKOMMEN TIL ET MINNE FOR LIVET!